Tumble ‘N Dry is het Nederlands kinderkleding merk welke gestart is in 2007. Hun doel is om kinderkleding betaalbaar te houden maar niet ten koste van de kwaliteit en ontwerp.

De kleding zit comfortabel waardoor het uitermate geschikt is voor de actieve kinderen van 0 tot en met 16 jaar. Het ontwerp is stoer en fris waar de moeders maar natuurlijk ook de kinderen blij van worden. Het is een mix van modieus en stoer.

Tumble 'N Dry collectie

Elk seizoen wordt hun collectie met veel aandacht maar vooral zorg ontworpen en samengesteld. Er wordt door het team van Tumble “n Dry op een eigenwijze manier omgegaan met belangrijke mode trends. Zij zorgen ervoor dat het niet alleen maar bij de tijd uit ziet maar maken de kleding voor kinderen ook comfortabel en tegelijkertijd lekker draagbaar.

Tumble 'N Dry collectie

Hun motto is om kinderen en moeders elke dag weer vrolijk te maken. Ondanks het gebruik van duurzame materialen en kwaliteit ontwerpen blijft hun collectie betaalbaar. Dus de portemonnee wordt er ook vrolijk van. 

De collectie van Tumble ‘N Dry

Deze zijn verdeeld in de segmenten jongens en meisjes en bestaat uit:

• ZERO collectie, verkrijgbaar in maten 50 – 68
• Lo. collectie verkrijgbaar in de maten 62 – 92
• Mid. collectie, verkrijgbaar in de maten 92 – 140
• Hi. collectie, verkrijgbaar in de maten 116 – 176

De collecties worden elk seizoen ontwikkeld voor elk leeftijdssegment die aansluit bij de pasvorm, behoeften en stijl voorkeur van de kinderen.

Niet voor niets is Tumble ‘N Dry in Nederlands één van snelst groeiende merken op het gebied van kinderkleding. Ze zijn betaalbaar en ook nog eens cool en trendy.

Maar wat toch het belangrijkste is dat het lekker zit en dat vinden de kinderen natuurlijk fijn tijdens het spelen. Of te wel het merk voor de zelfbewuste jongens en meisjes.

Onze andere merken:

B*E*S*S
Cars Jeans
Dirkje Babywear

Dutch Jeans
B. Nosy
Quapi Kidswear
Name It

Sturdy
Feetje
Jubel

Like Flo
Tygo en Vito

Klik hier voor de officiële website.