Kinderkleding van het merk Name it die niet alleen maar betaalbaar is maar ook geïnspireerd op de modewereld van volwassenen. Designs en prints volgens de laatste mode trends. Door de directheid van kinderen bekijken zij de wereld door hun ogen. De kinderen moeten zich prettig voelen met wat ze aan hebben. Creatief en stijlvol zijn de dingen waar ze mede op letten.

Name it

Het merk heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van kinderkleding mode en staat bekend om hun creatieve kleuren en kwaliteit. Aanschaf van items uit hun assortiment staat garant voor een trendy look en goede kleding.

De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, comfortabel maar ook veilig. Het assortiment voorziet de behoeftes van een pas geboren baby tot kinderen van 16 jaar.

Met name de broeken voor baby’s staan bekend erom dat ze ontworpen zijn met voldoende ruimte. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk aan en uit te trekken zijn in verband met dikke luiers. Deze goede eigenschap is daardoor zeer populair bij ouders.

Natuurlijk wordt ook veel aandacht besteedt aan de gebruikte materialen. Zachte en comfortabele stoffen zorgen ervoor dat baby’s en kinderen zich goed voelen en makkelijk kunnen bewegen.

Kernwaarden van Name it

Onderstaande kernwaarden zijn volledig geïnspireerd door de kinderen. Dit is ook terug te zien in de ontwerpen van hun kleding.

  • Creatief
  • Duurzaamheid
  • Vriendschap
  • Sport en gezondheid
  • Dieren welzijn

EigenWijs for kids op Facebook, klik hier om ons te liken. Wij hebben regelmatig leuke en interessante acties.

 

Onze andere merken:

[one_fourth]B*E*S*S
Cars Jeans
Dirkje Babywear

[/one_fourth]

[one_fourth]Dutch Jeans
B. Nosy
Quapi Kidswear
Sturdy

[/one_fourth]

[one_fourth]Tumble ‘N Dry
Feetje
Jubel

[/one_fourth]

[one_fourth_last]Like Flo
Tygo en Vito

[/one_fourth_last]