Ons assortiment sluit perfect aan bij de moderne, jonge en stijlvolle moeder. De kinderen zijn hun dierbaar en de keuze van de kleding speelt dan ook een belanrgijke rol.

Kinderen hebben een zachte huid en daarom is het belangrijk te kiezen voor comfort kleding gemaakt van zachte materialen.
Kleding gemaakt van 100 procent katoen is de beste keuze voor uw kind. Bovendien kun je merkkleding kiezen, want ze maken je kind niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol.

Kies ook geschikte kleding. Hoewel u wilt dat uw kinderen er modieus bijlopen onder zijn of haar leeftijdsgenoten, moet u ook rekening houden met zijn of haar leeftijd.
Peuters zien er bijvoorbeeld heel schattig uit in zonnebaders, maar het maakt het leven van een tiener moeilijker.

Laat uw kinderen kiezen uit ons assortiment

Neem uw kinderen mee tijdens het uitzoeken van kleding. Moedig uw kind aan om zijn of haar eigen stijl te hebben. Ze zullen het spannend vinden en gelukkig zijn wanneer ze hun eigen kleding kopen.

Nu zijn er verschillende stijlen van kinderkleding, maar sommige zijn te volwassen of onthullend voor kinderen. Als een verantwoorde ouder moet je zorgvuldig de juiste kleding kiezen voor je kind.

Bij het kiezen van de maat is het natuurlijk raadzaam om kleding met voldoende ruimte te kiezen. Op die manier kunnen de kinderen er nog in groeien en spaart u geld.

Volg bovenstaande tips tijdens het kiezen van kleding en versterk hierdoor de relatie tussen moeder en kind.

Ons assortiment bestaat uit kinderkleding,van de merken B*E*S*S, Cars jeans, Dirkje Babywear, Dutch Jeans, B. Nosy, Quapi kidswear, Name it en Tumble ‘N Dry.

Verder is er een ruime keuze aan knuffels en speelgoed.

assortiment

 

Bezoek ook eens onze Facebook pagina en klik op de Like knop. U blijft dan automatisch op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent ons assortiment.