Al meer dan 25 jaar ontwerpt Dirkje Babywear kleding voor baby’s en kinderen. Veilig maar ook comfortabel kunnen zij nu de wereld gaan ontdekken.

Van zachte en lieflijke baby kleding tot schattige en stoere kinderkleding voor jongens en meisjes. De varia is groot en de collectie is ontworpen in de maten 50 t/m 116.

Nederlands familie bedrijf met 25 enthousiaste medewerkers die voor het design zorgen. Dirkje Babywear brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit verdeeld over vijf verschillende thema’s.

Dirkje babywear

Dirkje Babywear collectie

Shirts, jeans, jasjes, jurkjes, rokjes, brei mode en baby pakjes. De verschillende modieuze stijlen, kleuren en wassingen maken dit merk een echte must-have.

Newborn
De newborn collectie is ontwikkeld voor de aller kleinsten in de maten 50 tot en met 68. Verkrijgbaar zijn onder andere pakketten met broekjes, shirtjes en vestjes voor zowel meisjes als de jongens. Natuurlijk ook los verkrijgbaar om met elkaar te combineren.

Lief
Een breed aanbod twee-, en driedelige pakjes bestaande uit zachte stoffen met verschillende hippe prints. Leuke baby setjes voor jongens en meisjes in de maten 50 tot en met 68.

Comfort
Deze lijn is gespecialiseerd op het comfortabele. Kleding die lekker zit en keuze uit verschillende kleuren en prints. In dit thema is de kleding verkrijgbaar in de maten 56 tot en met 104.

Stoer
Voor zowel jongens als meisjes uit verschillende thema kleuren. Hierbij is elk thema met elkaar te combineren met een stoer uiterlijk als eindresultaat. Voor baby’s, peuters en kleuters tot zes jaar.
Deze collectie bestaat uit de maten 62 tot en met 116.

Basics
De combinaties bij dit thema zijn bijna eindeloos. Deze bestsellers voorzien van basis kleuren sluiten perfect aan bij de seizoen collecties voor meisjes en jongens.

Wij van EigenWijs for kids voeren ook nog andere merken in ons assortiment. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om kleding van verschillende merken met elkaar te combineren.

Bezoek anders ook eens onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes.

 

Onze andere merken:

[one_fourth]B*E*S*S
Cars Jeans
Sturdy

[/one_fourth]

[one_fourth]Dutch Jeans
B. Nosy
Quapi Kidswear
Name It

[/one_fourth]

[one_fourth]Tumble ‘N Dry
Feetje
Jubel

[/one_fourth]

[one_fourth_last]Like Flo
Tygo en Vito

[/one_fourth_last]