Vingino is het merk voor streetwise jeans en kleding. Hun belangrijkste doelstelling is dat kinderen er cool uit zien en zelfverzekerd zijn. Door het gebruik van denim stoffen in combinatie met Italiaanse en Vintage heeft hun kleding een relax look. Ouders maar ook de kinderen zijn hier dol op.

Vingino kinderkleding

Opgericht in 2001 als klein Nederlands denim-only bedrijf maar inmiddels uitgegroeid tot een merk dat in de hele wereld verkocht wordt. Zij hebben voor elk kind, baby tot tiener een passend assortiment.

Assortiment

Begonnen zijn ze met een op Vintage geïnspireerde jeans dat in Napels was ontdekt. Tegenwoordig is de collectie een stuk groter: van jeans tot jasjes en van zonnebrillen tot schoenen. Voor elke avontuur, klein of groot is hun kleding sterk genoeg om dit met gemak te doorstaan.

Het beste van het beste, dat is het enigste waar ze bij Vingino genoegen nemen. Zij kunnen met trots zeggen de hun kleding niet alleen maar lang meegaat maar ook nog eens geweldig cool uit ziet. De inspiratie voor stijlvolle details vinden zij over de hele wereld.

Door het voortdurend bezig zijn aan hun collectie kunnen zij altijd nieuwe collectie aanbieden.

Vingino, mooi, stoer en gemaakt voor echte kinderen.