Cars Jeans is het kleding label als je op zoek bent naar een aantrekkelijke outfit voor kinderen. Dit legendarische jeans label is ontstaan in het begin van de jaren 80 in Amsterdam. Het staat sinds het begin bekend om zijn esthetische en authentieke design.

Mooie kleuren gecombineerd met oude patronen worden uitgewerkt tot ontwerpen van deze tijd. Door het gebruik van moderne en vrolijke kleuren is deze collectie aantrekkelijk voor ieder kind.

Het label hecht veel waarde aan Nederlands vakmanschap en is bedoeld voor kinderen en ouders met een open mind. Mede hierdoor is de Cars Jeans collectie trendsetting in de kinderkleding mode.

Jassen is één van de kenmerken waar een sterk aanbod in is. Ieder jaar brengen zij een nieuwe collectie op de markt waarbij de combinatie van stijl en kwaliteit uitstekend is.

Cars Jeans voor kinderen

Cars Jeans voor jongens en meiden

Het ontwerpteam heeft een gezamenlijk doel, namelijk karakter en stijl toevoegen. Daarom is er bij dit merk voldoende keuzen voor zowel jongens als de meiden. Ben je dus op zoek naar een onafhankelijke zelfbewuste outfit? Dan is dit merk uitermate geschikt waarin keuze is uit Jeans broeken, shirts, tops, zomer- en winterjassen.

Door de uitgebreide collectie is er voor iedereen wel een geschikte outfit. Kies het ontwerp welke perfect past bij het image van jouw kind of kinderen. Een goede pasvorm in combinatie met een stoere uitstraling.

De kwaliteit is uitstekend welke een belangrijke rol speelt voor kinderkleding. Dit kleding van kinderen heeft het namelijk regelmatig zwaar te voortduren. Daarbij is het merk betaalbaar en het zit ook nog eens lekker, kinderen zullen het dus graag dragen.

De officiële website van Cars Jeans.

Cars Jeans is één van de merken kinderkleding in ons assortiment. Zo hebben wij ook:

B*E*S*S
Sturdy
Dirkje Babywear

Dutch Jeans
B. Nosy
Quapi Kidswear
Name It

Tumble ‘N Dry
Feetje
Jubel

Like Flo
Tygo en Vito